Enduro Member Card!!!

Autor
Enduro Member Card!!!

Ahoj, 

Nebaví tě hledat na webu nebo sociálních sítích kde máš při závodě zaparkovat, v kolik startuješ nebo na kolik Mára naplánoval večerní kalbu? Stáhni si do mobilu Enduro Race card a měj všechny informace na jeden double click ve své kapse.

Jak karta funguje?

Máš v mobilu bankovní karty nebo třeba palubní lístek do letadla? Enduro Member Card funguje úplně stejně. Po stažení do Apple wallet (iOS) nebo aplikace Yourwallet (Android) ji máš neustále u sebe, můžeš ji kdykoliv zobrazit a informace v mžiku dohledat.

V čem je její výhoda?

Na kartě je uvedené všechno důležité info k celé sezoně, novinky,  informace o členství SportHelp.cz , partnerské slevy a výhody. Soutěže, partnerské sdělení apod.

Tyto údaje se následně taky na kartu propíšou, takže opět odpadá zdlouhavé hledání. Taky Tě můžeme informovat o tom, že se příští závod plní rychleji, než kdokoliv čekal a je tedy nejvyšší čas se přihlásit.

Svoji první unikátní Enduro Member Card dostali do emailu ti z Vás, kteří v minulém roce odjeli aspoň jeden závod a měli v profilu uvedený správný email.

 

DÁVÁME AMATÉRŮM PÉČI JAKO MAJÍ PROFESIONÁLOVÉ, ŘÍKÁ ZAKLADATEL PROJEKTU SPORTHELP.
Autor

I sportovec na amatérské úrovni si nyní může připadat jako profesionál! Bránu ke službám v oblasti zdravotní péče, sportovního úrazového pojištění a sportovních benefitů pro sportovce otevřel v průběhu jara na českém trhu projekt SportHelp. „Vznikl na základě osobních zkušeností, což garantuje maximální kvalitu a pochopení našich klientů,“ vysvětluje Jan Křemen, jeden ze spoluzakladatelů SportHelp.

Pokračovat ve čtení

Autor

Generální partnerT-Mobile
Hlavní partneřiTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
Generální mediální partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartneřiSportHelp
Cyklostar
DodavateléBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Mediální partneřiMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Partneři závoduGiant
Camelbak