Termínová listina T-Mobile Česká Enduro Série 2023

Author

Na tento okamžik čeká každý enduro nadšenec. A ten okamžik právě přichází. Termínová listina pro rok 2023 je na světě. Piště si do kalendářů. 

Termínová listina T-Mobile Česká Enduro Série 2023

TERMÍNY A LOKALITY
T-Mobile Česká Enduro Série 2023 bude mít opět šest nezapomenutelných víkendů! Sportovní výkony, nezapomenutelné zážitky, parádní zábava s kamarády. Těšíte se až se kolotoč závodů znovu rozjede? My ano! Občas není jednoduché vyhovět všem závodníkům, především co se týče nových lokalit. V hledáčku jich máme několik ale je to běh na delší trať. Nicméně jedna staro nová lokalita v terménovce je. Pokud nám to úřady dovolí, budeme se snažit vymyslet na každém závodě nové trasy nebo aspoň menší úpravy. Pojdmě se podívat na termíny a lokality. 

 

PROČ CHYBÍ ZADOV? 
Důvodů bylo několik jak ze strany místního pořadatele tak za strany pořádající agentury Petr Čech Sport. Vyústilo to ve vzájemnou dohodu, že pro rok 2023 si dáme pauzu a přesuneme se do jiné lokality. Po vzoru velkých závodu, které rotují lokality pro větší pestros pro závodníky. My věříme, že se na Zadov určitě vrátíme. 

NOVÁ LOKALITA NA SEVERU ČECH

Mnozí z Vás nám psali, ať uděláme závody v nové lokalitě. To se nám úplně nepovedlo. Ty jednání s úřady a dalšími zúčastněnými nejsou vždy lehká. Ale podařilo se nám domluvit a obnovit po 3 letech staro novou lokalitu na severu čech. Sport areál Klíny budou hostit o víkendu 22.-24.9.2023 poslední závod v seriálu. Určitě se můžete těšit na přírodní traily. Postupně Vám budeme přinášet bližší informace. 

KDY SE ZAČNE PRODÁVAT STARTOVNÉ?

1. listopadu bude spuštěn prodej permanentek na e-shopu, přihlášení na jednotlivé závody pak bude možné na začátku roku 2023. Na e-shopu bude také zveřejněn dárkový voucher na jedno startovné, kterým bude možné potěšit své blízké na Vánoce. 

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhej kontaktovat na našich sociálních sítích nebo na info@kolopro.cz 

Tomáš a Marek 

 

Marek Oravec

Author Marek Oravec

General PartnerT-Mobile
Main partnersTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
General media partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartnersSportHelp
Cyklostar
SuppliersBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Media partnerMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Race partnersGiant
Camelbak