Roční členství SportHelp

Author

SportHelp je více než jen pojištění. Je to komplexní ochrana, která ti zajistí pomoc při úrazech po celém světě. 

Roční členství SportHelp

Se SportHelp jsme pro vás připravili akci na celoroční členství, které tě ochrání, kdekoliv se nacházíš a při jakékoliv aktivitě. Při sjednání ročního členství, získáš hned dva měsíce navíc úplně zdarma! Stačí při registraci zadat slevový kód: ENDUROSH24.

SportHelp je více než jen pojištění. Je to komplexní ochrana, která ti zajistí pomoc při úrazech po celém světě – a to nejen při sportovních aktivitách. Tvoje bezpečnost je pro nás na prvním místě, a proto naše úrazové pojištění platí i v případě náhodných domácích neštěstí.

S námi nemusíš ztrácet čas hledáním lékařů nebo vyřizováním náročných administrativních záležitostí. Vše za tebe vyřídíme my. Kontaktuj nás kdykoliv a naši specialisté se postarají o to, abys co nejdříve získal potřebnou lékařskou péči, ať už se nacházíš kdekoli.

Navíc, když si vybereš roční členství, kromě extra měsíců zdarma získáš přístup k široké paletě benefitů. Sportovní vybavení, oblečení, vstupenky na akce a mnoho dalších výhod je jen na dosah ruky. Kdykoliv využiješ naše služby, budeš mít jistotu, že za tebou stojí tým odborníků připravený ti pomoci v jakékoliv situaci.

Nech si u nás pojištění a užij si sport i život bez obav. Přidej se k nám ještě dnes a užívej si všechny výhody, které SportHelp nabízí. Tvoje bezpečnost a pohoda jsou naším cílem. Více informací nalezneš na našich webových stránkách nebo nás kontaktuj přímo, rádi odpovíme na všechny tvé dotazy.



Author

General PartnerT-Mobile
Main partnersTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
General media partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartnersSportHelp
Cyklostar
SuppliersBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Media partnerMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Race partnersGiant
Camelbak