Týmová soutěž 2022 - jak založit tým?

Autor

Týmová soutěž CZECH ENDURO TEAM

Soutěž až tříčlenných týmů v rámci seriálu T-Mobile / Česká Enduro Série. Teamem se rozumí účelové seskupení závodníků, kteří jsou pro teamovou soutěž řádně zaregistrováni, mají společný název a svého kapitána. Team vzniká výhradně registrací přes www.enduroserie.cz. Všichni členové teamu musí mít svůj profil v registračním sytému a musí souhlasit se svým zařazením v teamu. Team zakládá kapitán (zakládající člen) za pomoci čísel registrací jednotlivých členů. Team může být založen kdykoliv v průběhu sezóny.

Týmová soutěž 2022 - jak založit tým?

Team tvoří min 2 až max 3 závodníků. Team může být složen z jezdců všech kategorií i soutěží Race, Hobby, Newbie, Rookie a Grom. Soupiska členů je platná po celý průběh seriálu. Výměny a odhlášení jezdců nejsou v průběhu soutěže možné, dohlášení ano. Bodovat mohou pouze ti jezdci, kteří jsou v den závodu na teamové soupisce. Body nelze připisovat zpětně. Pozor nezaměňujte Team s pojmem Klub! Klub je širší pojem. Závodník může mít svůj domovský klub (např. v rámci Českého svazu cyklistiky) a ten může být odlišný od Teamu v rámci T-Mobile České Enduro Série. Závodníci se mohou sdružit do Teamu, i když jsou z různých klubů. Pojem Team patří pouze do teamové soutěže T-Mobile Česká Enduro Série

Jak založit tým? 

Založení týmu je opravdu jednoduché. V týmu si zvolte svého kapitána. Kapitán týmu se přihlásí na svůj profil, v levé časti obrazovky jsou odrážky a tam stačí najít MŮJ SERIÁLOVÝ TÝM. Nezapomeňte si svůj tým pojmenovat. Následně stačí napsat registrační číslo závodníka do příslušné kolonky. V tu chvíli se zobrací jméno závodníka a kategorie. Jakmile budeš mít tým hotový, zaklikni, že souhlasíš s obchodními podminkami a dej VYTVOŘIT TÝM. Vytvoření týmu je zdarma!!!  Tým máš vytvořený a teď ti nezbývá než trénovat a trénovat. Vidíme se na startu. 

Všechny pravidla najdeš zde: https://www.enduroserie.cz/serial/pravidla-serialu

Registrace na závody T-Mobile České Enduro Série 2022
Autor

Neplaťte za startovné víc, než je třeba. Od 1. prosince spouštíme registraci na všechny závody v sezoně 2022 bez zdražení. Neváhej a přihlaš se včas. Každý ze závodů má svojí kapacitu, která je opravdu omezená. 

Pokračovat ve čtení

Autor

Generální partnerT-Mobile
Hlavní partneřiTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Generální mediální partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartneřiSportHelp
Cyklostar
DodavateléMTBiker
Bikeporn
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
Haven
Lipence
TKF
Mediální partneřiVelo
iVelo
MTBs
Pinkbike
Bike and Ride