Termínová listina T-Mobile České Enduro Série 2022

Autor

T-Mobile Česká Enduro Série vstoupí příští rok již do své jubilejní desáté sezóny. Přinášíme Vám termíny pro sezonu 2022. Na co se můžete těšit? Kdy otevřeme registraci na jednotlivé závody? Důležité informace se dočtete níže v článku. 

 

 

Termínová listina     T-Mobile České Enduro Série 2022

TERMÍNY A LOKALITY
T-Mobile Česká Enduro Série 2022 bude mít opět šest nezapomenutelných víkendů! Sportovní výkony, nezapomenutelné zážitky, parádní zábava s kamarády. Těšíte se až se kolotoč závodů znovu rozjede? My ano! Pracujeme na novinkách a vylepšeních, tak aby seríál byl ještě lepší. Občas není jednoduché vyhovět všem závodníkům, především co se týče nových lokalit. V hledáčku jich máme několik ale je to běh na delší trať. Proto Vám s jistotou přinášíme šest termínů a ověřené lokality, které znáte. Pokud nám to úřady dovolí, budeme se snažit vymyslet na každém závodě nové trasy nebo aspoň menší úpravy. Pojďme se tedy podívat na jednotlivé závody. 

První závod bude opět hostit Ski Kraličák. Na úpatí masivu Králického Sněžníku, v údolí i na kopcích se rozprostírá areál Kraličák. Zcela nový horský areál s nejmodernější lanovkou v Evropě!!! V areálu se neustále investuje, jak v zimě tak i v létě a do budoucna se máme na co těšit. Vznikne kemping pro caravany,vany s možností el.připojení. Zvětšení soc.zázemí. Nová food zona a mnoho dalších. Co se týče tratí, ty má pod palce Kamil Tatarkovič a Jara Sijka. Pokud vše půjde podle plánu čekají na Vás nové trasy, které prověří opravdu každého. 

Pokračovat budeme na severozápadě Čech a to na Klínovci, kde by mohlo vzniknout zase něco nového. V hlavě máme pro kategorii Race jednu stage navíc. Takzvaná PRO Stage od horní stanice až dolů prověří Vaši fyzickou připravenost. Třetí zastávkou bude šumavský Zadov.

Ze západu se přesuneme na Moravu a to do Koutů nad Desnou, kde se odehraje čtvrtý závod T-Mobile České Enduro Série. Kouty jako vždy bude mít na starost Kamil Tatarkovič, který již teď pracuje na inovacích celého závodu. Po vzoru Klínovce se budeme snažit o PRO Stage. Po Koutech si dáme měsíc pauzu, aby každý nabral nové síly do posledních dvou závodů.

Po pauze ale zůstaneme na Moravě, protože jako pátý závod nás bude čekat velmi oblíbená Malá Morávka. Poslední zastávka bude opět na Šumavě, v nejznámějším českém bikeparku Špičák, který pořádně prověří všechny enduro nadšence! 

Máme pro vás připraveno i několik dalších novinek a vše budeme postupně zveřejňovat a prezentovat. Na všech závodech budou dětské závody GROM, ROOKIE a NEWBIE. Nebudou chybět rozšířené služby, výsledkový servis na TV, doprovodný program a mnohem víc! Máte se na co těšit.

Tým České Enduro Série 

 

T-Mobile se stává generálním partnerem závodů Česká Enduro Série
Autor

Největší český seriál enduro závodů vstoupí do své 9. sezony s novým generálním partnerem. Tím se stává, společnost T-Mobile, která má na českém trhu přibližně 6,2 milionu zákazníků. Počínaje rokem 2021 se tak všechny závody seriálu pojedou pod hlavičkou T-Mobile Česká Enduro Série.

Pokračovat ve čtení

Autor

Generální partnerT-Mobile
Hlavní partneřiTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
Generální mediální partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartneřiSportHelp
Cyklostar
DodavateléBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Mediální partneřiMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Partneři závoduGiant
Camelbak