T-Mobile Enduro Race Kraličák 2021 - Aktuality před závodem

Autor

Všem, kteří 21.-23.5. zamíří na letošní první závod T-Mobile České Enduro Série na Kraličák, jsou určené souhrnné předzávodní aktuality. Na startu nebudou chybět všechny hvězdy českého enduro bikingu! Na místě není registrace možná!

T-Mobile Enduro Race Kraličák 2021 - Aktuality před závodem

Na Kraličáku nebude chybět náš dlouholetý partner firma KOLOFIX, kterému mnohokrát děkujeme za spolupráci. KOLOFIX na KRALIČÁK doveze své SERVISNÍ DEPO, ve kterém po celý víkend (sobota i neděle) budou ladit Vaše enduro kola k dokonalosti, tak jak je jejich zvykem. Prvotřídní servis zaručen!!! Tak se určitě zastavte! 

ČASOVÝ HARMONOGRAM

Pátek oficiální individuální trénink, bez zdravotního zajištění a na vlastní nebezpečí.

              od 16:00 do 18:00 otevřena prezence závodu, výdej startovních čísel. Registrace do závodu není možná! Kapacita naplněna. 

Sobota:od 09:00h oficiální individuální trénink, bez zdravotního zajištění a na vlastní nebezpečí.

              od 09.00h do 12:00h otevřená prezence závodu, výdej startovních čísel. Registrace do závodu nebude možná! Kapacita naplněna. 


ČIP SI ZÁVODNÍK VYZVEDNE V NEDĚLI PŘED STARTEM
           

Neděle:od 09:00h start hlavního závodu. Začínají dětské kategorie, E-Bike, Hobby a poté Race od nejvyššího startovního čísla po nejnižší , závodník vystartuje v jeho daný čas, dle startovní listiny. Následně 30s další závodník. 

              od 16:00h vyhlášení vítězů. Čas se může změnit. 

MAPY

 

OBČERSTVOVACÍ STANICE NUTREND
občerstvení pro závodníky nakonec bude. Stany s občerstvením NUTREND najdete na trati. Štvanice sedlo je nejlepší místo. To je na transferu 1,2,3 a na té T4 si jen trochu zajedeš. Nic strašného. Čekat tě bude klasika. Iso drink, tyčinky, gely od partnera NUTREND. Dále nějaké to ovoce a voda. Pokud bude chladněji zahřeješ se čajem. 

GASTRO 

Můj Kraličák si pro Vás připravil víkend plný dobrého jídla a pití. V celém areálu najdete dvě místa, která budou otevřena od pátku 14.00 až do neděle. Jedná se o výdejní okénko se zahrádkou. Ve Stříbrnicích to bude stan Pod lesem - areálu závodu, zde bude opravdové jídlo - pečené sele, guláš, salát, plněné bagety, polévka, pivo a limo. Budou zde i snídaně v sobotu i v neděli od 7.30. V Hynčicích na penzionu Kraličák to bude spíš svačinový místo na espresso, limo/pivo a buchtu ;) 

ŠTASTNOU CESTU NA KRALIČÁK VÁM PŘEJE POŘADATELSKÝ TÝM T-MOBILE ČESKÉ ENDURO SÉRIE SPOLEČNĚ S AREÁLEM MŮJ KRALIČÁK. 

 

TV Nova generálním mediálním partnerem T-Mobile Česká Enduro Série
Autor


Novým generálním mediálním partnerem cyklistického seriálu T-Mobile Česká Enduro Série se od sezony 2021 stává TV Nova.

Česká Enduro Série, největší enduro MTB seriál v ČR i Evropě pro širokou veřejnost, má za sebou rok plný výzev. A přestože se organizátoři v roce 2020 museli vyrovnat s mnoha překážkami, síla projektu i celé cyklistiky se naplno ukázala ve schopnosti přizpůsobit se novým podmínkám a nadále přinášet radost tisícům účastníků a fanoušků po celé republice

Pokračovat ve čtení

Marek Oravec

Autor Marek Oravec

Generální partnerT-Mobile
Hlavní partneřiTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
Generální mediální partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartneřiSportHelp
Cyklostar
DodavateléBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Mediální partneřiMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Partneři závoduGiant
Camelbak