REGISTRACE SPUŠTĚNA!!!

Autor

Již nyní se můžeš přihlásit na všechny akce T-Mobile Česká Enduro Série 2023, které jsme si pro tebe připravili. Neplaťte za startovné víc, než je třeba. Neváhej a přihlaš se včas. Každý ze závodů má svojí kapacitu, která je opravdu OMEZENÁ!!!

REGISTRACE SPUŠTĚNA!!!

Registrace pro držitele permic GOLD, SILVER a jednorázových voucherů se rozběhla 14.2.2023 a již je přihlášeno poměrně dost lidí. Proto neváhej ani vteřinu a ihned se registruj na tvůj oblíbený závod. Kapacita závodů je OMEZENÁ!!! Pořád nevíš na jaký závod vyrazit, tak se koukni na termínovou listinu ZDE . Pro letošní rok máme nový registrační systém. Většina z vás ho ale dobře zná nebo se s ním již setkala u jiných závodů. Bude ale dobré ti vše připomenout a na začátek popsat postup registrace. Tak pozorně čti. Registrace nám zajišťuje firma SportSoft, spol. s r.o. DĚKUJEME 

Po vybrání tvého oblíbeného závodu nawww.enduroserie.cz/zavody  klikni na tlačítko zúčastnit se, které najdeš pravo nahoře. Následně budeš přesměrován do nového registračního systému. Formulář budeš muset při každém přihlášení vyplnit znova. Staré REGISTRAČNÍ ČÍSLA JIŽ NEBUDOU FUNGOVAT.! V kroku 1 / 3 OSOBNÍ ÚDAJE musíš vše vyplnit, nezapomeň na název týmu / klubu za který jezdíš a v neposlední řadě pokud vlastníš permici nebo jednorázový voucher , zadej unikátní kod do příslušného políčka a dej pokračovat. 

 

V kroku 2 / 3 Vyběr kategorie je na tobě. Nezapomeň, že kategorie RACE jede všechny erzety, HOBBY vynechává nejtěžší erzetu v závodu. Kategorie NEWBIE jede stejné trasy co HOBBY. Dětské kategorie mají 2-3 erzety. Po zvolení kategorie stiskni tlačítko POKRAČOVAT. Čeká tě poslední krok 3 / 3 a to je kontrola údajů. Koukni zda vše sedí a nezapomeň na celkem 3 souhlasy, které musíš zakliknout a dej DOKONČIT! Nezbývá než zaplatit startovné. Máš na výběr platbu kartou nebo převodem. Info k přihlášení ti dorazí na email. Proto si ho raději překontroluj. 

VÝŠE STARTOVNÉHO

Určitě je nutné znova připomenout cenové hladiny startovného a dny kdy se přesunuje do druhého pásma. Nezapoměň, že nejvýhodnější je nákup permic GOLD nebo SILVER. Ty koupíš na našem eshop.sportprozivot.cz
 

 



 

 

 

Registrace na závody T-Mobile České Enduro Série 2023
Autor

Neplaťte za startovné víc, než je třeba. Od 1. listopadu spouštíme prodej permic na sezonu 2023. Neváhej a pořiď si jednu z našich výhodných permic. Levněji to nekoupíš. Po zakoupení permice, obdržíš kód, který bude možné uplatnit po spuštění registrace v průběhu ledna roku 2023. 

Pokračovat ve čtení

Marek Oravec

Autor Marek Oravec

Generální partnerT-Mobile
Hlavní partneřiTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
Generální mediální partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartneřiSportHelp
Cyklostar
DodavateléBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Mediální partneřiMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Partneři závoduGiant
Camelbak