T-Mobile Enduro Race Kraličák 2021 - Aktuality před závodem

Author

Všem, kteří 21.-23.5. zamíří na letošní první závod T-Mobile České Enduro Série na Kraličák, jsou určené souhrnné předzávodní aktuality. Na startu nebudou chybět všechny hvězdy českého enduro bikingu! Na místě není registrace možná!

T-Mobile Enduro Race Kraličák 2021 - Aktuality před závodem

Na Kraličáku nebude chybět náš dlouholetý partner firma KOLOFIX, kterému mnohokrát děkujeme za spolupráci. KOLOFIX na KRALIČÁK doveze své SERVISNÍ DEPO, ve kterém po celý víkend (sobota i neděle) budou ladit Vaše enduro kola k dokonalosti, tak jak je jejich zvykem. Prvotřídní servis zaručen!!! Tak se určitě zastavte! 

ČASOVÝ HARMONOGRAM

Pátek oficiální individuální trénink, bez zdravotního zajištění a na vlastní nebezpečí.

              od 16:00 do 18:00 otevřena prezence závodu, výdej startovních čísel. Registrace do závodu není možná! Kapacita naplněna. 

Sobota:od 09:00h oficiální individuální trénink, bez zdravotního zajištění a na vlastní nebezpečí.

              od 09.00h do 12:00h otevřená prezence závodu, výdej startovních čísel. Registrace do závodu nebude možná! Kapacita naplněna. 


ČIP SI ZÁVODNÍK VYZVEDNE V NEDĚLI PŘED STARTEM
           

Neděle:od 09:00h start hlavního závodu. Začínají dětské kategorie, E-Bike, Hobby a poté Race od nejvyššího startovního čísla po nejnižší , závodník vystartuje v jeho daný čas, dle startovní listiny. Následně 30s další závodník. 

              od 16:00h vyhlášení vítězů. Čas se může změnit. 

MAPY

 

OBČERSTVOVACÍ STANICE NUTREND
občerstvení pro závodníky nakonec bude. Stany s občerstvením NUTREND najdete na trati. Štvanice sedlo je nejlepší místo. To je na transferu 1,2,3 a na té T4 si jen trochu zajedeš. Nic strašného. Čekat tě bude klasika. Iso drink, tyčinky, gely od partnera NUTREND. Dále nějaké to ovoce a voda. Pokud bude chladněji zahřeješ se čajem. 

GASTRO 

Můj Kraličák si pro Vás připravil víkend plný dobrého jídla a pití. V celém areálu najdete dvě místa, která budou otevřena od pátku 14.00 až do neděle. Jedná se o výdejní okénko se zahrádkou. Ve Stříbrnicích to bude stan Pod lesem - areálu závodu, zde bude opravdové jídlo - pečené sele, guláš, salát, plněné bagety, polévka, pivo a limo. Budou zde i snídaně v sobotu i v neděli od 7.30. V Hynčicích na penzionu Kraličák to bude spíš svačinový místo na espresso, limo/pivo a buchtu ;) 

ŠTASTNOU CESTU NA KRALIČÁK VÁM PŘEJE POŘADATELSKÝ TÝM T-MOBILE ČESKÉ ENDURO SÉRIE SPOLEČNĚ S AREÁLEM MŮJ KRALIČÁK. 

 

TV Nova general media partner of T-Mobile Czech Enduro Series
Author

TV Nova will become the new general media partner of the T-Mobile Czech Enduro Series from the 2021 season.

The Czech Enduro Series, the biggest enduro MTB series in the Czech Republic and Europe for the general public, has had a year full of challenges. And although the organizers had to face many obstacles in 2020, the strength of the project and the whole cycling series was fully demonstrated in its ability to adapt to new conditions and continue to bring joy to thousands of participants and fans across the country

Continue reading

Marek Oravec

Author Marek Oravec

General PartnerT-Mobile
Main partnersTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
General media partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartnersSportHelp
Cyklostar
SuppliersBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Media partnerMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Race partnersGiant
Camelbak