T-Mobile Česká Enduro Serie otevírá své brány!

Autor

Enduro sezona je tady!!! Tímto vám představujeme upravený formát prvního dílu letošní T-Mobile České Enduro Serie. Vzhledem k postupně se rozvolňujícím opatřením již není nutné odkládat start letošní sezony. První individuální akce letošního roku, T-Mobile Enduro Race Kraličák, se tak uskuteční ve stávajícím termínu 21.-23.5.2021.

 

T-Mobile Česká Enduro Serie otevírá své brány!

Níže přinášíme všechny potřebné informace k první letošní individuální akci na Kraličáku.

Neváhej a registruj se ZDE!

Projeď si individuálně trasy na Kraličáku, které jsou zabezpečené v souladu s vládními opatřeními. Přispěješ tím na vybudování místních trailů a zároveň si individuálně zasportuješ na čerstvém vzduchu. T-Mobile Enduro Race Kraličák odstartuje za necelé tři týdny. Přípravy vrcholí, plány a nápady se pomalu realizují a tak nastal ten správný čas, aby se rozjela naplno i registrace - od dnešního dne tak máte možnost registrovat se na všechny závody T-Mobile České Enduro Série 2021.

Základní informace

Na co vše se můžete těšit?

Hodně z vás nám říkalo, ať uděláme pravé enduro ježdění bez lanovky. Co si vyjedeš, to si taky sám sjedeš. Na Kraličáku to bude platit trojnásobně ? Pátek a sobota si individuálně najedeš všechny erzety a v neděli si to dáš naostro. S lanovkou nepočítej.  

Trasy budou vyznačeny tak, jak je u nás zvykem. Tady se nic nemění. Race si dá 5 měřených úseků, Hobby, Newbie a E-bike 4 měřené úseky. Mapka bude zveřejněna nejpozději v pátek ráno před začátkem tréninků.

Dětská kategorie Rookie a Grom bude mít své erzety. Rookie 3 měřené úseky, Grom o jednu méně. Mapku dětských kategorií zveřejníme nejpozději v pátek ráno před začátkem tréninků.

Všechny kategorie budou mít individuální start. Co to pro tebe znamená?

  • Startovní listina bude zveřejněna v týdnu před závodem.
  • Startovat budeš intervalově od nejvyššího startovního čísla po nejnižší po půl minutě.
  • Start se bude nacházet u spodní stanice lanovky v obci Stříbrnice.

Výhoz autem je zakázán pro všechny kategorie!!! Nedodržení bude potrestáno diskvalifikací.

Prezence a výdej čísel bude probíhat v pátek od 16h do 18h a v sobotu od 9h do 12h. Prosíme o dodržování 2 metrových rozestupů, nošení respirátorů a pravidelnou dezinfekci rukou.

Občerstvení

Musíme a chceme dbát všech aktuálně platných opatření a vás poprosíme o to samé. Ski Kraličák bude mít po celý víkend otevřené výdejové okénko. Teplé jídlo a pití, vše bude zajištěno.

Občerstvení pro závodníky

Do 21. května se může spousta věcí změnit, dle aktuálního stavu bude k dispozici balená voda. O změnách budeme včas informovat.

Služby

Mimo tratě na vás bude čekat i pár dalších novinek, které budeme postupně zveřejňovat. Ve zkratce ale můžeme některé zmínit. Velká část z nich je spojena s naším novým generálním partnerem, T-Mobilem.

  • Tolik potřebné servisní depo, o které se letos postará partner Kolofix, který v letošní sezoně zajistí servis pro všechny závodníky T-Mobile České Enduro Série.
  • Dále se budeme snažit v rámci hygienických opatření zajistit občerstvení pro účastníky, určitě budou k dispozici balíčky od partnera Nutrend, které dostanete při prezenci.
  • O foto se postará náš dvorní fotograf Jára Sijka, novinkou ale budou T-Mobile foto segmenty na erzetách, kde na vás bude čekat další fotograf, tak se nezapomeňte usmívat ?
  • Velkou novinkou bude obří a fantastická T-Mobile Mycí zona - už žádné fronty na mytí kol!
  • O lepší výsledkový servis se postará T-Mobile Race Time Zone s LCD obrazovkou, na které uvidíš startovní časy, průběžné i konečné výsledky.
  • Zpříjemnit čas v zázemí si můžeš v T-Mobile Chill out zone, kde ti dopřejeme kávu zdarma, připojíš se na wifi a pokecáš s kamarády o tom, jaký to byl bezva den.
  • Bude na vás čekat nespočet testovacích kol od TREK a KONA, super produkty má připraven FOX i Bikeporn.
  • Velkotržnice Lipence se bude starat o bohaté občerstvení pro všechny.

Parkování a další služby v areálu

  • parkování pro osobní auta přímo u spodní stanice lanovky - zdarma
  • parkování pro karavany - za poplatek 100Kč 
  • stanová zona - poplatek 50kč, ZÁKAZ VJEZDU AUTEM! 
  • WC a sprchy budou k dispozici. 

Máte se na co těšit. My se těšíme moc.

Neváhej a registruj se ZDE!

Enduro tým

 

 

Pravidla a novinky v sezoně 2021
Autor

Zima je v plném proudu a proto Vám přinášíme aktualizaci pravidel pro 9. ročník T-Mobile / České Enduro Serie 2021.

 

Pokračovat ve čtení

T-Mobile Česká Enduro Serie

Autor T-Mobile Česká Enduro Serie

9. ročník T- Mobile České Enduro Serie reprezentuje původní myšlenku MTB: návrat k přírodě a přátelské neformální atmosféře a zároveň kombinuje všechny MTB dovednosti - vytrvalost, techniku, strategii a rozvahu.

Generální partnerT-Mobile
Hlavní partneřiTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
Generální mediální partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartneřiSportHelp
Cyklostar
DodavateléBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Mediální partneřiMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Partneři závoduGiant
Camelbak